Kotigurmeeta

Joskus ravintolaruokaa syödessä ajattelee, että kyllä se itsetehty ruoka on paljon parempaa. Kun tavallisesta hyvästä perusruoasta yritetään tehdä jotain liian hienoa, siinä voi mennä pahastikin pieleen. Yksi todella ärsyttävä asia on se, että kun itse ei syö perunaa ja pyytää niiden tilalle salaatin, se on monesti kiinankaalia tai jotain muuta mautonta salaattia. Oikeesti. Salaattiinkin voisi panostaa, koska huono salaatti pilaa muuten hyvän annoksen totaalisesti.

Koska meillä ei sitä perunaa syödä, salaattiin panostetaan. Vihreä on yleensä tammenlehtisalaattia ja sen seurana on joko fetaa tai mozzarellaa, tomaattia, aurinkokuivattuja tomaatteja, kuorittuja auringonkukansiemeniä, oliiviöljyä ja pippuria. Todella simppeliä, mutta hyvää.

Lauantaina syötiin paistettuja ahvenia salaattipedillä.

Vappuaaton alkuruokana oli jokiravunpyrstöjä ja simpukoita hunajan kera.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: