Ravintola: Murun viinibaari

Kävimme testaamassa Murun viinibaarin, koska halusimme käydä toteamassa, että Murun täytyy olla parempi kuin ensimmäisellä kerralla koimme. Paikkaanhan en viimeksi pettynyt, mutta ruoka olisi voinut olla maistuvampaa.

Murun viinibaari on pieni, mutta viihtyisä ja hyvin siinä pehmeillä tyynyillä pullo erinomaista Loimeria meni. A la carte -ruokaa baariin ei saa, mutta iso leikkelelautanen suolaisine naposteltavineen vei hyvin pikkunälän. Leivän kanssa tarjoiltu hummus oli taivaallisen hyvää. Jälkiruokia viinibaariin ei ilmeisesti yleensä saa, mutta satuimme olemaan paikalla juuri kattausten välillä, joten kysyttyämme saimme suklaiset jälkiruoat eteemme.

Palvelu oli jälleen erinomaista ja löysimme kyllä yhden uuden suosikkiviinibaarin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: