Duha

Nuha on syvältä. Olen nyt kolmatta päivää kotona ja voi jestas, että on tylsää. Ei jaksa tehdä mitään muuta kuin maata sängyssä ja tuijottaa tietokoneen osoitekenttää miettien, mitäs seuraavaksi googlaisi. Jossain vaiheessa ei enää jaksa edes googlata, joten vaihtoehtona on turruttaa aivonsa ja katsoa leffoja. Olen kahden päivän sisällä katsonut viisi leffaa. Viisi! Viimeisetkin aivosolut huutaa apua. Kissoistakaan ei ole seuraa, kun ne vain nukkuvat. Toinen kainalossa ja toinen jaloissa. Tai sitten ne tappelevat, että kumpi pääsee viereen. Jestas mitä meininkiä. Vaikka joskus olisikin mieluummin kotona kuin töissä, olisin silti kyllä mieluummin töissä kuin kipeänä.

Tänä aamuna päätin nousta ylös ja yrittää pysyä hetken pystyssä. Kolmas vaihtoehto sairaspäivinä on syödä ja juoda. Ruokaahan ei tee mieli, mutta jano on koko ajan, joten teinpä itselleni appelsiinimehua. Ai, että oli hyvää. Voitti miljoona kertaa jääkaapissa olevan valmispurkkituoremehun.

Jotain juhannusjuomiakin pitäisi kai hakea, mutta toi vesisade ei kyllä kannusta lähtemään kipeänä yhtään mihinkään. Mies joutuu nyt sitten tekemään kaiken, sorppa :)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: