iPhone palasina?

Nuha jatkuu. On muuten sitkeä versio, kun yli viikon jo kestänyt. Kipeänä tulee surffailtua netissä aika paljon. Voisi tietysti käyttää aikansa vaikka nukkumiseen, mutta kun ei nukuta.

Jonkun blogin kautta löysin Dr Brendan Mac Reparin sivuille. Brendan McElroy tarjoaa sitä, mitä Apple ei. Eli nopeaa ja edullista korjausta, jos iPhonen näyttö menee rikki. Meidän taloudessa on rikottu parin vuoden sisällä kolme lasia yksinkertaisesti tiputtamalla puhelin vahingossa lattialle/asfaltille eikä ollut muuten kovin helppoa saada puhelinta korjatuksi. Kyllä se onnistuu, mutta siinä kestää ja se maksaa. Brendan on tehnyt iPhonen korjauksesta itselleen bisneksen ja tekee mm. kotikäyntejä. Taas yksi hyvä syy muuttaa New Yorkiin :)

www.drbrendan.com

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: