Kesäloma tj3

Utö

Maanantaina olisi tarkoitus nostaa purjeet ja lähteä kohti länttä. Vene piti sitä ennen saada retkikuntoon ja lähemmäksi Hankoa, josta olisi helpompi lähteä eteenpäin. Suunnitelmat olivat hyvät, mutta tämä ärsyttävä nuha on vienyt kaikki voimat tehdä yhtään mitään. Mies on nyt sitten joka ilta ollut veneella iltamyöhään ja tehnyt kaikki asiat yksin. Pesin minä tosin patjanpäälliset ja silitin verhot, mutta onpa siitä ollut apua juu.

No, minä teen kauppalistan ostettavista ruokatarvikkeista ja mies vie veljensä ja minun veljeni kanssa veneen parina iltana kohti Hankoa. Katsotaan sitten maanantaina, että missä satamassa minä veneeseen astun. Toivon vaan, että siihen mennessä olisin terve, ei ole kiva aloittaa lomaa nenä punaisena.

Reilun viikon aikana olisi ajatuksena käydä ainakin Utössä ja Jurmossa. Kaveripariskunta lähtee omalla veneellään, joten satamissa voidaan sitten viettää yhdessä rentoja kesäiltoja, viiniä juoden ja purjehdusmatkasta keskustellen.

Jurmo

Kuvat: www.jurmoby.fi & Uto.fi

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: