Veneruokailu

Vähähiilihydraattisen ruokavalion toteuttaminen veneellä oli yllättävän helppoa. Mitä nyt tuli syötyä jäätelöä melkein joka päivä, pastaa parina päivänä ja uusia perunoitakin muutamia kappaleita. Meidän venejääkaappi on niin pieni, että sinne ei mahdu monen päivän ruokia ja esimerkiksi raejuustopaketti vie yllättävän paljon tilaa. Yritin kuitenkin syödä salaattia mahdollisimman paljon, koska se oli hyvä vaihtoehto helposti valmistuville makkaroille ja lihapullille. Toki tuli syötyä myös naudan ulkofilettä ja tuoretta savustettua kalaa, mutta kyllä silti tuntuu taas kivalta olla kotona, jossa voi jääkaappiin ostaa ihan mitä vain.

Johtuu varmaan ulkoilmasta ja pitkistä purjehduksista, mutta ruoka maistui kyllä joka kerta todella hyvälle veneen kannella kauniiden maisemien keskellä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: