Laulukurssin alkava ahdistus

Parin viikon päästä alkaa jokavuotinen laulun kesäkurssi. Ja ahdistus alkaa jo nyt. En ole kerennyt harjoittelemaan lauluja, kun pari viikkoa on mennyt aika hyvin veneellä Turun Saaristossa. Tällä kertaa olen sentään aika sataprosenttisen varma lauluvalinnoistani, mutta itsetunto on  taas kovilla, kun tietää, että eräskin osallistuja on edistynyt hurjasti viime vuodesta, koska hän pääsi syksyllä opiskelemaan laulua. Ja mitä itse olen tehnyt. No, en ainakaan harjoitellut hulluna joka päivä. Ei, minä olen ottanut rennosti koko kevään ja harjoitellut lähinnä paniikissa laulutuntia edellisenä iltana. Tällä tavalla edistyykin ihan silmissä.

Eilen vedin sitten oikein kunnon tunnin laulusession ja ääni oli kivan käheänä seuraavat kolme tuntia. Ei ihmekkään, kun tämä on yksi kurssin lauluvalinnoistani:

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: