Metsästä pakkaseen

Kävimme tiistaina Heinolan kesäteatterissa katsomassa Ranskalainen pyjama -komedian. Viime vuosina esitys on ollut musiikkipitoinen, mutta nyt ei kuultu laulua. Hauska se silti oli, sitä ei voi kieltää.

Yövyimme miehen isän mökillä ja kävin seuraavana aamuna mustikassa. Olen käynyt marjassa viimeksi joskus 20 vuotta sitten, joten oli ihan hauskaa pitkästä aikaa saada siniset sormet. Mustikoita oli todella paljon, mutta hitsit, että on hidasta puuhaa. Ja selkäkin tykkää tosi paljon. Mutta nyt on pakkasessa parisen litraa ihan itse kerättyä mustikkaa, ja on siellä muutama vadelmakin, joka pääsi pensaikosta mukaan.

Sain myös kerätä mustaherukan ja mintun lehtiä kasvimaalta. Niistä osan kuivasin ja osan pakastin.

Ja tietysti piti käyttää tilaisuus hyväksi ja tehdä tuoreista mintuista Mojitoa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: