Bratislava Food

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, ravintoloita ja kahviloita oli joka kulmassa.

Tulip Cafe oli hotellimme kahvila, jossa tarjoiltiin myös aamiainen.

Ensimmäisenä iltana söimme Primin tunnelmallisella ulkoterassilla.

Bratislavan linnan alueella olevassa Hrad-ravintolassa piipahdimme linnakierroksen jälkeen. Mahtavat näkymät kaupunkiin. Osa ravintolan terassista oli suljettu ja koristeltu kauniisti hääjuhlia varten. Ei huonompi paikka viettää häitä.

Lauantaina kävimme shoppailun lomassa lounastamassa Auparkissa sijaitsevassa Kubu-ravintolassa. Tonnikalan alkuperästä en kysellyt, mutta hyvää se oli.

Illalla istahdimme kuuntelemaan musiikkifestivaalin avajaiskonserttia pääaukion reunalla olevan Roland-kahvilan terassille. Varmaan aika turistipaikka, mutta eipä se meitä haitannut. Hyvä palvelu, parempi mieli. Letut maistuivat. Sieltä saa kuulemma myös erittäin hyvän aamupalan muutamalla eurolla.

Sunnuntaina shoppailimme Eurovea-kauppakeskuksessa ja kävimme viinilasillisella le Barin terassilla.

Illalla istuimme ainoina asiakkaina Flowers-ravintolassa. Ei oikein harmaa sää suosinut ulkona liikkumista, ja meilläkin oli kengät märkinä sateisilla kaduilla tarpomisesta.

Illallisen jälkeen testasimme vielä hotellin vieressä olevan Shtoor-kahvilan tee- ja kakkuvalikoiman. Totesimme ne hyväksi ja miljöön viihtyisäksi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: