Silmistä pois

Täytyy myöntää, että menin vähän ennakkoluuloisena katsomaan Nelosen Paras koulumusikaali -ohjelman Silmistä pois -voittajamusikaalia Peacockiin. Mutta täytyy myös myöntää, että kyllä se oli ihan tajuttoman hyvä. Nuorista huokuva energia ja ilo oli jotain ihan käsittämätöntä. Ja kun siihen lisäsi loistavat laulajat, varsinkin pari tyttöä oli ihan hurjan hyviä, ja ihanan musiikin, voisiko enää enempää toivoa. Vaikka kaikki ei ollutkaan täydellistä, kyllä siellä joukossa oli varmasti muutama tuleva musikaalitähti.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: