Design-taulut

Joka toisella lifestyle-bloggaajalla on kotonaan Therese Sennerholtin printtitauluja ja -kortteja. Onhan ne hienoja ja voi vaan onnitella ihmistä, joka on keksinyt tehdä erilaisista fonteista tauluja. Nopeat syövät hitaat niin sanotusti. Tai idearikkaat voittavat ideaköyhät :)

Koska itse en raaskisi maksaa 100 euroa sellaisesta, minkä osaan tehdä itsekin, päätin tehdä meille tauluja Theresen taulujen inspiroimina. Ihan kivoja niistä mielestäni tuli. Mielikuvitushan tuossa on vain rajana.

Lisäksi tein Keep Calm and Carry On -taulun eteiseen. Koska en löytänyt tietoa taulun fontista, tein tekstin fonttia venyttäen ja kaventaen sekä kirjainväliä muuttamalla. Ihan ei ole leikkaukset samanlaiset, parhaiten sen huomaa C-kirjaimesta, joka aidossa versiossa on avoimempi. Itseäni miellyttävän kruunun löysin kuvapankista, joka ei toki sekään ole samanlainen, mutta tuskinpa sitä kovinkaan moni jää eteisessä tuijottamaan.

Inspiraatioita omien taulujen tekoon löytyy esimerkiksi Keep Calm Gallerysta. Siellä on kaikkea hienoa, mitä voisi tehdä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: