SfääR

Tallinnassa on tullut käytyä vuosien varrella aika monia kertoja, mutta viime aikoina se on alkanut jotenkin tuntua tylsältä paikalta. Osittain siihen saattaa olla syynä se, että yleensä sitä jotenkin aina suuntaa kulkunsa Vanhaan kaupunkiin, vaikka Tallinnassa on paljon muitakin paikkoja.

Toissa viikonloppuisen purjehduskisan aikana meillä oli muutama tunti aikaa keskustassa ja olin pongannut jostakin lehdestä (oliskohan ollut Avotakka tai Olivia, ei pysty muistamaan) pari uutta mielenkiintoista paikkaa. Näistä yksi oli SfääR-ravintola, jonka yhteydessä on pieni design-myymälä. SfääRissä on tosi kiva sisustus (mm. suomalaisia astioita), hyvää ruokaa ja todella iso viinivalikoima. Dj soitteli musiikkia ja palvelu oli rentoa. Ja Hanna Pakarinen istui viereisessä pöydässä ystäviensä kanssa :)

SfääR sijaitsee lähellä satamaa, aivan kävelyreitin varrella kohti Vanhaa kaupunkia. Suosittelen kokeilemaan.

Perch tempura with lime mayonnaise and fresh cucumber vinaigrette

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: