Brunssin kautta Kippoon

Viime lauantaina teki mieli kahvila-aamupalaa, mutta koska kello oli jo yli kahden, ei aamupalaa enää ollut tarjolla. Paitsi tietysti Tin Tin Tangossa, missä sitä on tarjolla vaikka keskellä yötä. Päädyimme kuitenkin Senaatintorille Cafe Engelin yläkertaan Ravintola Sunniin, joka tarjoaa brunssia viikonloppuisin klo 10-15. Olimme paikalla vasta puoli kolmen aikaa ja meidän lisäksemme paikalla oli vain kolme muuta ihmistä. Mikäpä siinä, oli ainakin hiljaista. Paitsi ettei ollut. Sunnista on mahtavat näkymät Senaatintorille ja Tuomiokirkolle ja lauantaina torilla sattui olemaan joku Raamattua siteeraava tyyppi kaiuttimien ja mikrofonin kanssa. No, tulipahan samalla vähän hengenravintoa :)

Sunnin brunssin valikoima oli aika suppea, mutta toki hyvin maukas. Hinta 14,50 on tosin niin alhainen, että valikoiman pienuuden ymmärtää. Ja jos haluaa esimerkiksi munakasta, sitä saa tilattua lisähinnalla. Jälkiruokapöytä saattaa olla pettymys (laitetaan sekin alhaisen hinnan syyksi), mutta myös kakkua ja pannareita voi tilata erikseen.

Masu ruokaa ja kuohuviinin kuplia täynnä tutustuimme uudistettuun Kiseleffin taloon ja löysin Globe Hope -kaupasta ihania purjeista tehtyjä laukkuja. Haluaa. Muutenkin kaupassa oli ihan liikaa kaikkea kivaa. Onneksi pidin kuitenkin pintani eikä mitään tarttunut mukaan.

”Globe Hope on innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätysmateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita ja asusteita tuottava yritys muokkaa edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneitä materiaaleja ja luo niistä uutta. Globe Hope on sitoutunut tuotannossaan kestävän kehityksen periaatteisiin ja haluaa tarjota kuluttajille ekologisen ja kestävän vaihtoehdon sekä samalla kannustaa ekologiseen ja ympäristöystävälliseen ajatteluun.”

Kotiseututurnee jatkui Iso Roballa sijaitsevaan Kippoon, jonka jääjogurttia halusin päästä maistamaan. Jos on tottunut maustamattoman jogurtin makuun, jääjogurtti maistuu samalta paitsi, että se on kylmää. Sokeria ei paljon ole, mutta makeuden antaakin jogurtin päälle laitettavat lisukkeet, jotka ovat muuten täysin luomua. Nam. Enkä mahtavinta on kuitenkin se, että Kippo on täysin perheyritys, siellä työskentelee koko perhe. Arvostan!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: