10 vuotta sitten…

…istuin hermostuneena Eiranrannassa odottamassa ensitreffien alkamista. Tuleva mieheni oli varannut pöydän Sirpalesaaren Saari-ravintolasta. Muistan illasta sen, että en ollut koskaan maksanut niin kallista ravintolalaskua. Ja sen, että illan lopuksi istuimme ravintolan ulkopuolella olevan aallonmurtajan juurella ja koimme ensisuudelmamme. Ja olimme myöhästyä yhteysveneestä, joka vei takaisin mantereelle. Maanantaina tuosta illasta tuli kuluneeksi tasan 10 vuotta ja kävimme syömässä sen kunniaksi samassa paikassa. Ravintola ei ollut muuttunut yhtään ja maanantainakin ravintolassa oli rapua syöviä seurueita, aivan kuin ensitreffeillämmekin.

Kiitos, että olet olemassa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: