Siban uusi kirjasto

Minulta puuttuu seuraavan laulukurssisuorituksen ohjelmistosta kaikki pohjoismaiset säveltäjät, joten perjantain otin suunnaksi uuden musiikkitalon ja Sibelius-Akatemian kirjaston. Aikas hienot uudet tilat Sibelius-Akatemialla, täytyy sanoa. Kyllä siellä varmaan kelpaa opiskella.

Kirjasto sijaitsee alimmassa kerroksessa suurien lasiseinien takana. Nuotit on lajiteltu soitinkategorioittain, tyyleittäin, aakkosittain ja säveltäjittäin. Oli aika helppoa löytää tarvittavat nuotit ja kun lainauskin kävi omalla TaiKin kortilla (ARSCAn lainauskortit näköjään käyvät kaikissa taideyliopistoissa, kiva, että nyt sen tajusin), oli lainauskokemus nopea ja sujuva.

Siban sisäänkäyntikerroksen infotaulussa oli kiitettävästi ajateltu näkövammaisia, koska siinä oli pistekirjoituksen lisäksi kosketeltava pohjakartta, joka auttaa varmasti paremmin alueen hahmottamisessa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: