PUNAINENMEKKO

REDDRESS on elämyksellinen, punainen installaatio.

Muotoilija Aamu Songin suunnittelema REDDRESS on läpimitaltaan 20 metriä ja sen korkeus on 3 metriä. Mekkoon on käytetty yli 550 metriä tanskalaisen Kvadratin Divina-villakangasta. Se on samalla mekko, esiintymistila ja katsomo, kyseenalaistaen esiintyjän ja yleisön perinteiset roolit ja nostaen näiden välisen suhteen uudelle kokeelliselle tasolle. Esiintyjä kiipeää tikapuita pitkin mekon sisään ja sen helma upottaa taskuihinsa 238 katsojaa.

Suomen Lontoon instituutin toteuttama REDDRESS esitellään brittiyleisölle osana London Design Festivalin ohjelmaa 22.–25. syyskuuta. REDDRESS-lavalle nousee Britten Sinfonian jousikvartetin kanssa laulaja Emma Salokoski ja kitaravirtuoosi Jarmo Saari.

Ollapa tuolla. Mieletön idea.

Festivaalin aikana REDSHOPissa on myynnissä tapahtumaa varten erityisesti valmistettuja punaisia tuotteita Aamu Songin ja Johan Olinin suunnittelutoimiston COMPANYn kokoelmista sekä muilta suunnittelijoilta, kuten Vuokko Nurmesniemeltä, Nene Tsuboilta ja Vík Prjónsdóttirilta.

www.reddress.fi
www.finnish-institute.org.uk
www.londondesignfestival.com

Kuvat

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: