Meribel

Talven hiihtomatkakohde on nyt päätetty ja majoitus maksettu. Jes!

Kohteena on tällä kertaa Ranska ja siellä maailman suurimmalla yhtenäisellä hiihtoalueella, 3 laaksossa, sijaitseva Meribel. Ranskassa ei vielä ollakkaan käyty laskemassa ellei viime vuotista päivän Chamonix-vierailua oteta lukuun. Chamonix kuitenkin vakuutti, se ei ollut ollenkaan sellainen kerrostalokylä, mitä olimme kuulleet. Joten viimevuotisen erittäin kalliin Sveitsin jälkeen on aika kokeilla, mitä Ranskalla on tarjottavana.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: