Laura Närhi ja UMO

Vuoden ensimmäisen joulukonsertin kunnian sai tänä vuonna Laura Närhen ja UMOn joulukonsertti kauniissa Vantaan Pyhän Laurin kirkossa lauantaina.

Pidän Laura Närhestä. Minusta hänen Suuri sydän -soololevynsä on hyvä. Siksi tietysti odotin paljon.

Lauran ääni ei oikein soinut joululauluissa. Se voi myös toki johtua siitä, että Pyhän Laurin kirkon akustiikka ei ole mitään verrattuna Temppeliaukion kirkkoon, jossa kävimme pari vuotta sitten kuuntelemassa Emma Salokoskea ja UMOa. Tai sitten äänentoisto ei toiminut. Ääni (niin laulu kuin soittimet) oli jotenkin raaka. Mutta konsertti parani loppua kohden. Laura lauloi omalta levyltään Mä annan sut pois – ja Suuri sydän -kappaleet, joista varsinkin ensin mainittu oli aivan mahtava. Siinä oli täysin erilaista äänenkäyttöä kuin joululauluissa, mikä saattaa johtuu siitä, että se on Lauran oma laulu, jota hän on laulanut satoja kertoja.

Kaunis kirkko, tunnelmallinen puolitoistatuntinen ja toteamus, että varsinkin suomalaiset joululaulut ovat loppujen lopuksi aika vaikeita laulettavia. Hieno joulunodotuksen aloitus kaikesta huolimatta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: