Makuuvaunu

On aina kiva lähteä jokavuotiseksi perinteeksi muodostuneelle Levin reissulle hieman laskemaan ja rentoutumaan. Tänä vuonna laskemiset tosin jäävät väliin, joten pitänee keskittyä tuohon rentoutumispuoleen.

En ole koskaan pitänyt makuuvaunussa matkustamista kovin mukavana, koska junassa nukkuminen ei ole minusta rentouttavaa. Erilaiset makuuvaunun kilinät, junan kaikenmaailman kolinat ja viereisessä vaunussa tappelevat perheet eivät saa aikaan tällaiselle herkkäuniselle kovin miellyttävää kokemusta. Eikä makuuvaunussa edes ole kovin paljoa tekemistä. Tällä kertaa matkustin yksin, muut olivat menneet jo edeltä, joten matka oli normaaliakin tylsempi.

Aamulla tapoin aikaa kuvaamalla makuuvaunun yksityiskohtia. Mitä kaikkea sieltä löytyikään!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: