Jäämaailma

Kun ei pääse rinteeseen, on keksittävä jotain muuta mukavaa tekemistä.

Leville rakennettu ICIUM Wonderworld of Ice Jäämaailma yhdistää kiinalaista mystiikkaa ja lappilaista taikaa. Viime vuonna, kun olin Levillä, jäämaailma oli jo suljettu ja jääteoksia hakattiin alas. Nyt kerkesin vielä maksamaan itseni kipeäksi siitä, että pääsin katsomaan jo puoliksi sulaneita jäästä ja lumesta tehtyjä veistoksia ja rakennelmia. No, kyllä niistä vielä näki, kuinka taidokkaita ne olivat, ja pystyi kuvittelemaan, miten upeita ne olivat vielä pari kuukautta sitten. Ehkä ensi vuonna voisi yrittää päästä paikalle aikaisemmin ja illalla, koska silloin värivalot loihtivat paikasta ilmeisesti aika hienon.

Olisi kovasti tehnyt mieli laskea 80 metriä pitkä jääliukumäki, mutta en sitten tämän mahan kanssa uskaltanut.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: