NY osa 2: Grand Central Terminal ja Apple Store

Kahdeksan vuotta sitten jäi Grand Central Terminal näkemättä, joten nyt se piti ehdottomasti käydä katsomassa. Ja onhan se upea paikka. Yllättäen sieltä löytyi myös valtava Apple Retail Store, josta löytyy kaikki Applen tuotteet. Siellä voi kokeilla tuotteita, saada apua teknisiin ongelmiin ja korjauttaa oman tuotteensa. Löytyy erilaista workshoppia ja osaavinta henkilökuntaa. Onhan tuokin tapa viettää aikaa, kun odottaa oman bussinsa tai junansa lähtöä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: