Kävelyllä

Tein todellakin listan siitä, mitä kaikkea voisi tehdä nyt äippälomalla. On se nyt aika järkyttävää, kun pitää oikein miettiä, miten sitä saa aikansa kulumaan. Miksiköhän ennen äippälomaa ei ollut mitään ongelmaa keksiä tekemistä? Ehkä se on se yksin tekeminen; kun mies on töissä, pitää tehdä asioita ihan yksin. Eikä pelkkä sohvalla makaaminen, televisiota tuijottaen, oikein kiinnosta. Tosin olen nyt tässä viikon aikana todennut, että parin-kolmen tunnin kävelyn jälkeen on ihan tööt. Joten päiväunet sohvalla ovat maistuneet.

Eilen oli viimeinen neuvolalääkäri (kaikki hyvin, vauva on kasvanut, mutta pieni se edelleen on), jonka jälkeen päätin käydä kävelyllä. Raikas ilma teki hyvää, koska sain taas kummallisen kylmähiki-pyörryttää -kohtauksen neuvolan tutkimuspöydällä. Pelottavaa, mutta kuulemma ihan normaalia, kun selällään oleminen vaikeuttaa tässä vaiheessa veren (?) pääsemistä sydämeen.

No, anyways, nälkähän siinä pyörrytyksessä tuli, joten päätin istahtaa Sininen huvilan kahvilaan, jossa on pitänyt jo monta kesää käydä, mutta eipä ole tullut käytyä. Sää ei välttämättä ollut mikään paras, aika viileää, mutta mikäs siinä oli istuskella, kun edessä oli feta-pinaattipiirakka ja upeat maisemat yli Töölönlahden. Pikkulinnutkin kävivät tervehtimässä.

Siniseltä huvilalta lähdin kohti Talvipuutarhaa ja kukkivia kaktuksia. Luonto on tällä hetkellä kyllä niin kaunis, kun kaikkialla on vihreää. Veden äärellä näin myös puusta roikkuvan keinun, kestääköhän se oikeasti keinumista?

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: