Eat & Joy Kluuvi

Puhdasta, pohjoismaista, pientuottajia ja luomua Kluuvin Eat & Joyssa. Taas yksi uusi tuttavuus äippäloman kunniaksi. Olen tosin käynyt Lasipalatsin Maatilatorilla ja ostanut mm. leipää ja raakamaitoa (harmi, että näin raskaana se on kiellettyjen listalla), mutta Kluuvin uudessa kauppahallissa ei vielä ollut tullut käytyä. Kaikkea hyvää siellä olisi ollut, mutta kyllä se nyt niin on, että hinnat ovat normaalikauppoja kalliimpia. Jotain herkkuja mukaan kuitenkin tarttui.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: