37+5

Apua! Neuvolan vaaka kertoi, että viikossa on painoa tullut lisää 814g. Melkein kilo! Toivotaan, että suurin osa olisi turvotusta, mutta toisaalta, en tunne oloani kovin turvonneeksi, joten kyseessä taitaa olla ne muutamat makeat piirakat, joita tässä viime aikoina on tullut tehtyä kylässä käyneille vieraille. Toki myös jäätelö on maistunut, kun tuo kesä näyttää nyt vihdoin saapuneen.

Mutta yritän silti pääasiallisesti syödä terveellisesti. Vai miltä tämä salaatti näyttää?

Olo alkaa kyllä muutenkin olla aika tukala. Illat ovat jostain syystä pahimpia, tuntuu, että maha on jättikokoinen kivipallo eikä oikein mukavaa asentoa sohvalla tai tuolilla löydy. Seisominen on kaikkein helpointa. Nukkuminen nyt ei ole ollut pitkään aikaa kovin helppoa, kylkiasento vaihtuu tiuhaan tahtiin yön aikana. Vasemmalle, eikun oikella, eikun vasemmalle. Mahatyyppi on alkanut myös hikkamaan raivokkaasti iltaisin, mikä ei oikeasti tunnu kovin mukavalta.

Pari viikkoa vielä laskettuun aikaan, mutta sitähän ei tiedä, vaikka tässä vielä saisi valaana tallustella jopa kuukauden. Mitään synnytykseen viittaavia merkkejä kun tuo mahatyyppi ei vielä ole antanut.

Teki mieli kukkia, joten ostin ruusuja.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: