Kestovaipat

Ihan jo siksi, että nämä ovat niin suloisen näköisiä, aiomme kokeilla kestovaippojen käyttöä. Ei vaan, kyllä syynä on ihan vain se, että pikkuisen iho luultavasti tykkää enemmän näistä kuin muovivaipoista. Varmaan öisin tulee ainakin aluksi käytettyä myös Muumi– tai Nature Babycare– kertakäyttövaippoja (jotka ovat iholle muita vaippoja ystävällisempiä), käytännöllisyyttä kun pitänee myös hieman ajatella.

Nyt mennään viikoissa 39+4. Voisitko sinä pikkuinen maha-asukki jo pian tulla ulos? Täällä on ihan kivaa, potkuillekin olisi huomattavasti enemmän tilaa eikä äidin yskäkään (josta olen siis kärsinyt puolitoista viikkoa) luultavasti kuulosta mahan ulkopuolella niin kovalta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: