Paviljonki

Paviljonki on kaikille avoin tila Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon välissä, jossa voi nähdä ja kokea, mistä designpääkaupunkivuodessa on kysymys. Siellä kehitetään yhdessä parempaa kaupunkia. Kaikki ohjelma on ilmaista.

Aalto-yliopiston Puustudion opiskelija- ja asiantuntijaryhmän suunnittelema paviljonki on suomalaisen kestävän puurakentamisen huippunäytös. Arkkitehtuuri perustuu opiskelija Pyry-Pekka Kantosen suunnitelmaan, joka voitti aiheesta järjestetyn suunnittelukilpailun keväällä 2011. Paviljongin ovat designpääkaupungin kanssa toteuttaneet Aalto-yliopisto, Arkkitehtuurimuseo, Designmuseo ja UPM. Ohjelman on koordinoinut Demos Helsinki.”

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: