Raketteja ja pikkuvarpaita

Uudenvuoden aatto vietettiin pikkutyypin vaarin luona Tampereella. Tällä kertaa ilotulituksia päätettiin katsella parvekkeelta, koska ilotulitusaikaan tyyppi olisi jo nukkumassa. Tai näin me luulimme. Suurin osa illasta meni kuitenkin tyyppiä rauhoitellessa, kun ensinnäkin tyypin masuun sattui ja toiseksi tyyppi säikähti rakettien pauketta. Mahakipu oli selkeästi aika kova, koska tyyppi ei nukahtanut, vaikka kuinka häntä käänteli kyljeltä toiselle. Silmät sulkeutuivat vasta, kun otin tyypin syliini, ja hyssyttelin ja kävelin ympäri huonetta. Tyyppi nukahti syliini pää olkapäähäni nojaten. Voi toista. Onneksi hän ei kuitenkaan luultavastikaan muista, että ensimmäisenä uudenvuoden aattonaan hänellä oli masu kipeä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: