Ei ihan mennyt niin kuin Strömsössä

No se Artek. On se paremman värinen kuin ennen, mutta tiedä sitten tuosta paremman näköisestä. Seuraavaa kertaa varten opittiin ainakin se, että huonekaluja kannattaa maalata huonekaluille tarkoitetulla maalilla, ei lattiaöljyllä. Eikä yleensäkään öljyllä, koska öljyä on kai tarkoitus laittaa vain pari kerrosta. Kun sitä laittaa kuusi kerrosta, ei se oikein enää tasoitu kunnolla.

Vähän tuli valumisen jälkiä ja istuinosasta lähti pieni maalattu, ei kun siis öljytty, osa pois suojateipin mukana. No, mies sanoi tuovansa minulle epäkeskohiomakoneen (???), jolla kuulemma tuolista saadaan kuin uusi. Just, ja kukahan sen sitten maalaa uusiksi. Sen kuusi kertaa. Tai ehkä huonekalumaalia riittää vain kaksi kertaa. En ehkä kuitenkaan ala pariin kuukauteen. Hirvee homma.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: