Punainen norsu ja Herra Hauki

Toiset tykkää papukaijoista ja jaguaareista. Minä tykkään norsuista, sammakoista ja hauista. Onneksi ihmisillä on erilainen maku lastenvaatteiden suhteen. Näin saamme koko kirjavan eläintarhan ympärillemme.

Minä en pidä hauesta ruokana. En, vaikka olen siitä eri muodoissa yrittänyt pitää. Mutta minulla on fiksaatio Punaisen norsun Herra Haukeen. Se on niin minua. Mikä on ehkä vähän yllättävää, koska oma pukeutumistyylini on kuitenkin aika yksiväristä ja harmonista; mustaa, harmaata, valkoista. Ei todellakaan mitään kuvioita ja vielä vähemmän mitään slaavilaisuutta.

Viime viikko on meni mukavasti lasketteluleskenä pikkutyypin mummilassa. Ja kun kerta Turussa oltiin, sain hyvän syyn käydä Punaisen norsun myymälässä. Ihana karkkikauppa. Voisin ostaa ne kaikki vaatteet, jos vain olisi rahaa. Punainen norsu valmistaa uniikkeja lastenvaatteita, jotka on pääasiassa valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätyskankaista. Tehtaanmyymälän kangashyllystä voikin itse valita kankaan, josta sitten tehdään juuri sinulle valmistettu vaate.

Haukikuosi on vain yksi monesta kivasta, mutta jostakin syystä juuri hauki saa minut sekaisin. Näin hauen ensimmäisen kerran joskus syksyllä Design Forum Shopissa Helsingissä ja ihastuin siihen niin paljon, että ostin itselleni kuosista tehdyn kassin, joka on siitä lähtien toiminut käsilaukkuna/hoitokassina.

Herra Hauki -malliston suunnittelija on Helena Opas ja kuosin on suunnitellut kuvittaja Oili Kokkonen. Herra Hauen kangas on tähän asti painettu käsin Suomessa, mutta nyt valmistus on siirretty Portugaliin suomalaisomisteiselle yritykselle. Sain onneksi vielä ostettua Suomessa käsinpainetun ekopuuvillasta tehdyn paidan sekä takin. 100 %:nen lähivaate siis.

Pikkutyyppi sai nyt oikein kertaheitolla ison annoksen haukea ja hauen kaveria sammakkoa.

Punainen Norsu on yksi ja monta, mutta toista samanlaista Punaista Norsua ei ole. Punainen Norsu on satua ja totta. Lapsille se on uusi, mutta heidän vanhemmilleen Punaisessa Norsussa on jotain oudon tuttua. Punaisesta Norsusta tulee mieleen kaikki mikä on hyvää siinä, kun on lapsi. Punainen norsu

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: