POMPdeLUX

POMPdeLUX on tanskalainen vuonna 2006 perustettu lastenvaatemerkki, jonka vaatteet ovat syötävän söpöjä. POMPdeLuxia myydään vain kotimyyntitilaisuuksissa ja verkkokaupassa. Merkin myyntiedustajat järjestävät myös avoimia ovia, ja nyt helmi-/maaliskuussa uuden kevät-/kesämalliston myötä avoimia ovia järjestetään aika monella paikkakunnalla.

Merkin perustajat Marianne Hoffmann ja Pia Davids kertovat nettisivuilla, että he halusivat tuottaa laadukkaita ja ainutlaatuisia, lasten persoonallisuutta korostavia vaatteita. He suunnittelevat kaiken itse aina napeista kankaaseen ja kuvioihin saakka. Vaatteiden leikkaukset ja tyylit antavat lasten olla lapsia, mikä on minusta tärkeää, koska napapaitoihin puetut 3-vuotiaat eivät ole mielestäni kaunis näky.

Harmi, että vaatteet alkavat vasta koosta 80, pikkutyyppi on vielä vähän liian pieni näihin. Mutta tässä silti omasta mielestäni kevät-/kesäkauden kivoimmat pikkupoikien vaatteet.

Kuvat merkin kevät-/kesämallistokuvastosta

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: