Art on Ice

Pikkutyypin sylikummi luistelee Rockettes-muodostelmaluistelujoukkueessa, ja heillä oli kunnia olla mukana eilisessä Art on Ice -tapahtumassa Hartwall Areenalla. Luistelijat saivat kutsuvieraslippuja ja sain soiton perjantaina, josko haluaisin tulla katsomaan showta. Ei tarvinnut kahta kertaa kysyä.

En ollut koskaan kuullutkaan kyseistä jääshowsta, mutta sen verran googletin, että se on maailmalla erittäin arvostettu, ja liput myydään nopeasti loppuun. Eikä kyllä mikään ihme, sillä oli se todella hieno. Jääshow on tunnettu paitsi taitoluistelun EM-, MM- ja olympiamitalisteista myös akrobaateistaan, valoefekteistään sekä artisteista musiikkimaailman huipulta. Tänä vuonna kiertueella on mukana brittiläinen Leona Lewis, joka esiintyi eilen ensimmäistä kertaa Suomessa.

Luistelusta en osaa sen kummemmin sanoa. Ilmeisen osaavaa porukkaa :) Parasta antia olivat jääakrobaatit Vladimir Besedin & Alexei Polishuk (he olivat käsittämättön taitavia ja hulvattoman hauskoja) sekä ilma-akrobaatti Emmanuelle Balmori (luistimilla rengastrapetsilla!!!).

Eniten nautin kuitenkin musiikista. Tokihan Leona Lewis oli upea, mutta hänen lisäkseen musiikista vastasivat mm. kroatialais-slovenialainen 2CELLOS, sveitsiläinen Seven sekä Art on Ice -yhtye. Välillä meni kylmänväreet, niin kaunista musiikki oli.

Kun yhdistetään kauniit lahjakkaat luistelijat kimmeltävissä asuissa, upea musiikki ja loisteliaat valoefektit, ei lopputulos voi olla muuta kuin huippu.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: