ebbe – extra beautiful basic equipment

ebbe1

ebbe on ruotsalainen edullisia, trendikkäitä ja laadukkaita lastenvaatteita valmistava yritys. Vaatteet ovat ihanan yksinkertaisia, mutta kuitenkin tyylikkäitä. En muista, missä törmäsin ebbeen ensimmäisen kerran, mutta jokin aika sitten vauvakinossa oli esittelyssä ebben vaatteita. Esittelijän, Riikan, vauvan päällä oli ihana Chips-haalari, jonka tiesin heti haluavani pikkutyypille. Riikka myy ebben vaatteita Riikan ebbe kauppa -verkkokaupassa, josta vihdoin pari viikkoa sitten haalarin tilasin.

Haalari on kokoa 74, ja vielä vähän iso pikkutyypille. Periaatteessa olen vastaan tällaisia ”nyt äiti laittaa sinulle uuden vaatteen, jotta voi ottaa siitä kuvan ja laittaa blogiin” -kuvia, mutta tuo haalari nyt vaan on niin söpö.

ebbe2

ebbe3

Haaveissa on muutama muukin vaate ebbeltä. Raitaa, raitaa ja raitaa. Niin ihanan simppeliä.

ebbe4

Tuotekuvat ebbekids.se

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: