Ihana appelsiini

appelsiini1

Sitä on kiva rutistella, puristella ja imeä. Se on vähän hankala, kun se liimautuu käteen eikä meinaa irrota, kun nyrkistä irrottaminen ei oikein vielä onnistu. Se on myös vetistä ja sotkevaa, ja sitä on mukava siivota poskelta, käsivarsilta ja lattialta.

appelsiini3

appelsiini2

Meidän keittiön pöytää koristaa Marimekon Tuuli-vahakangas, joka herätti hieman keskustelua kotona. Vahakankaasta tulee kuulemma mieleen lastentarha. No, siinä se on nyt ollut jo kohta viikon eikä valituksia ole enää kuulunut. Onhan se niin paljon helpompi puhdistaa kuin kankainen pöytäliina. Ja on se kauniskin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: