Hyvää Kalevalan päivää

kalevala5

Pikkutyyppi sai vaarilta ristiäislahjaksi Suomen lasten Kalevalan. Kirsti Mäkinen on kirjoittanut Kalevalan nykykielelle ja suorasanaiseen muotoon, unohtamatta kuitenkaan alkuperäistä runomuotoista Kalevalaa. Pirkko-Liisa Surojeginin kuvitus on upea, varsinkin koko aukeaman värilliset kuvitukset ovat todella hienoja. Pikkutyyppi on vielä hieman liian pieni ymmärtämään Kalevalan tarinaa, nyt kiinnostaa lähinnä miltä kirjan paperi maistuu, mutta kunhan ikää tulee vähän lisää, pääsee hän tutustumaan Kalevalan sankarien seikkailuihin.

kalevala1

kalevala2

kalevala3

kalevala4

kalevala6

kalevala7

kalevala9

kalevala8

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: