Patrona – meksikolainen ravintola

Ihan paras ravintolakokemus pitkään, pitkään aikaan.

Patronasta on eat.fi:ssä sekä huonoja että hyviä kokemuksia. Oma kokemukseni oli erittäin positiivinen. Olimme lauantaina rattailemassa ja nälkähän siinä jossakin vaiheessa tulee. Mietimme, mikä olisi kiva paikka ja muistin, että olin joskus kävellyt uuden meksikolaisen ravintolan ohi. Kello 16.15 astuimme siis Patronan ovesta sisään, ja vaikka ravintola näytti aika tyhjältä, tarjoilija ilmoitti, että vain yksi pöytä on vapaana, mutta sekin vain tunnin verran. Meille se sopi hyvin, koska pikkutyypin kanssa ei monen tunnin ruokailuja muutenkaan voi harrastaa. Tällä kertaa pikkutyyppi tosin nukkui koko ruokailun ajan ja päästi ensimmäisen itkunsa vasta, kun olimme saaneet syötyä.

Heti kun istuimme pöytään, sanoin miehelleni, että täällä on samaa fiilistä kuin meksikolaisessa ravintolassa, jossa kävin New Yorkin matkallani. Tuntui kuin olisi ollut ulkomailla, ja se on harvinaista Helsingissä. Espanjaa puhuva ystävällinen henkilökunta ja ravintolan miljöö jotenkin saivat hyvän tunnelman aikaiseksi.

Ruoka oli todella hyvää, ja se oli todella tulista. Siis oikeasti tulista. Söin kaksi alkupala-annosta, toinen oli fish&shrimp-tyyppinen annos herkullisten käsintehtyjen maissilastujen kera ja toisessa annoksessa oli kolme pientä tortillaa, joissa oli chorizo-papu-kasvis-juusto -täyte. Kummatkin annokset tarjoiltiin suht tulisen kastikkeen kanssa. Niin herkullista.

En kokenut, että hinta olisi ollut jotenkin korkea, vaikka jotkut sitä valittavat. Hyvin tehty ruoka maksaa, that’s it. Itselleni jäi ainakin sellainen fiilis, että tänne pitää päästä ihan ajan kanssa, ilman pikkutyyppiä. En edes kokenut ahdistavaksi sitä, että meillä oli vain tunti aikaa. Siinä kerkesi hyvin syömään jälkiruoankin, meksikolaisen sitruuna-lime -kakun. Nam.

Kuvat ovat tällä kertaa kännykkäkuvia, järkkäri oli kotona.

patrona

1 kommentti

  1. Itse pääsin käymään Patronassa vasta ensimmäistä kertaa, tykästyin todella. Meksikossa en ole käynyt, mutta hirveä kaukokaipuu jonnekin sinne päin maailmaa heräsi. Mainio mesta!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: