Askartelu(tarvike)överit

tiimari2

Kävin vähän Tiimarissa.

Olen aina tykännyt askarrella, mutta yleensä se rajoittuu joulukorttien tekemiseen, johon kyllä sitten meneekin muutamia iltoja. Enpä muista, koska olen viimeksi lähettänyt kaupasta ostetut joulukortit. Kymmenen vuotta sitten?

Haluan tulevaisuudessa askarrella yhdessä pikkutyypin kanssa; tehdä niitä joulukortteja, maalata pääsiäismunia ja koristella pajunkissoja. Joten ehkä on hyvä aloittaa harjoitteleminen jo nyt. Katsotaan nyt syntyykö näistä ne pari kranssia, jotka olivat ajatuksena.

tiimari3

tiimari1

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: