Nalle Nappisilmän konsertissa

kummi3

Kyllä oli hieno konsertti eilen Musiikkitalossa! Pikkutyyppihän on vuonna 2012 syntyneenä yksi Helsingin kaupunginorkesterin kummilapsista, ja pääsee kaksi kertaa vuodessa HKO:n tarjoamaan konserttiin. Viime syksynä olimme ensimmäisessä konsertissa Lauttasaaren seurankuntasalissa, ja eilen pääsimme kurkistamaan, miltä Musiikkitalon harjoitussali näyttää. Ja kyllä se näyttikin hienolta. Koko tapahtuma oli järjestetty todella hyvin, ja myös isommat sisarukset oli otettu huomioon, sillä he pääsivät Sibelius-Akatemian opiskelijoiden muskariin samalla kun kummilapset olivat konsertissa.

kummi1

kummi5

Harjoitussali oli valaistu kauniisti ja tunnelma oli rento. Lapset näyttivät nauttivat musiikista, sillä salissa oli yllättävänkin hiljaista, kun ensimmäiset Mozartin Pienen yösoiton sävelet soivat. Pikkutyyppikin viihtyi todella hyvin, ja vähän lauleskelikin musiikin säestyksellä. Harmi, että konsertti oli aika lyhyt, mutta tokihan se on ymmärrettävää, kun kyseessä on pienet lapset. Mutta mielellään sitä kuuntelisi sinfoniaorkesterin soittoa enemmänkin.

kummi2

kummi4

kummit6

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: