Takaisin arkeen

levi5

Tai no kotiin. Kaipa se arki on samanlaista lomallakin, ympäristö vain muuttuu. Ja ehkä senkin, että joku muu tekee aamupalan, lounaan ja illallisen, voi laskea lomaksi. Yleensä lomalla myös rentoudutaan, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että olen ollut rentouttavimmillakin lomilla. Oma ja pikkutyypin flunssa veti kyllä aika matalaksi eikä sairaana oikein pysty saamaan rentoa fiilistä aikaiseksi. Pinna oli välillä aika katkeamispisteessä.

levi3
Hauskat nimet näillä mökeillä
levi1
Tuikun munkit on joka vuosi syötävä pariinkin otteeseen

Onneksi oma oloni koheni kuitenkin loppuviikosta sen verran, että pääsin kolmena päivänä mäkeen. Oli ihan mukavaa, kun antoi vain hissin vetää ylös ja painovoiman alas. Pikkutyyppi oli isovanhempien hoidossa ja minä saatoin hetkeksi keskittyä vain kääntämään suksia oikeaan suuntaan.

Yhtenä päivänä myös äitini halusi mäkeen (hän viettää nykyään enemmän aikaa laduilla kuin mäessä) ja lähdin äidin ja anopin kanssa laskemaan. Pikkutyyppi oli aamupäivän isin hoidossa ja iltapäivällä äitini otti hoitovuoron.

levi4
Koska pikkutyypin pulkka oli otettu mukaan, täytyi sitä päästä testaamaan Levinkin maisemissa.

Perjantaina sain pari tuntia täysin omaa aikaa ja kävin jalka- ja kasvohoidossa. Lakatut varpaat odottavatkin nyt vain sitä hetkeä, kun ensi viikolla saan upottaa ne lämpimään hiekkaan. Jospa silloin voisin sanoa olevani rentouttavalla lomalla.

Sää Levillä oli koko viikon todella upea. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pienet lumikuurot tulivat juuri siihen aikaan, kun satuin olemaan sisällä. Eli kyllä lomasta hyviäkin hetkiä löytyi, kipeänä vain tuntui, että loma meni vähän hukkaan, kun ei ollut sataprosenttisesti mukana touhuissa.

levi2

levi6
Pikkutyypin ensimmäinen yöjunakokemus. Taitaa tulla äitiinsä, kun ei kovin hyvin junassa nuku.

Lauantaina ennen kotiin lähtöä kävimme vielä kylpylässä. Pikkutyypin Swimtrainer pääsi koekäyttöön ja täytyy sanoa, että oli kyllä erinomainen hankinta. Uimarenkaan avulla pikkutyypin pystyi ottamaan isompaankin altaaseen mukaan eikä tarvinnut jäädä matalaan lastenaltaaseen. Vielä ei ehkä voi puhua uimaan oppimisesta, enemmänkin veteen tutustumisesta, mutta ehkä pikkutyyppi vielä tuon avulla uimaankin oppii. Kivaa ainakin tuntui olevan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: