Pikkutyypin huone

huone1

Jota ei siis ole, koska meidän kuudenkymmenen neliön jugend-linnaamme ei sellaista mahdu eikä pikkutyyppi sellaista oikeastaan vielä edes tarvitse. Huonetta voisi enemmänkin kuvailla sanalla nurkkaus tai vielä parempi olisi seinä. Pikkutyypin seinä. Seinällä on kaikki, mitä pikkutyyppi tarvitsee. Nimittäin laatikosto vaatteille, vaipoille ja tarvikkeille sekä vaipanvaihtoalusta. Kaikki muu seinällä oleva on laitettu vain äidin mieliksi. ”Kun ne ovat niin kivan näköisiä”.

huone3

Sieltä löytyy mm. hylly, jossa on kauniita kirjoja. Englanninkielisiä. Aa, on mukaan eksynyt myös Tiitiäisen satupuu. (Käytössä olevat kirjat ovat ihan muualla). Kirjahyllystä roikkuu MoMasta ostettu norsumobile. Yhdeltä hyllyltä löytyy äidin vanhoja kenkiä, joita pikkutyyppi ei varmastikaan jalkaansa saa, mutta kun ne nyt ovat niin kivan näköisiä. Lisäksi hyllyillä on värikkäitä leluja (käytössä olevat leluthan ovat ihan toisaalla), aakkostaulu sisustuelementtinä, säästölippaita (norsut nyt vaan ovat niin kivoja) ja pari New Yorkin matkalta ostettua muovihärpäkettä.

huone2

Seinälle on päässyt myös äidin vanhan mekko, jonka pikkutyypin mummi on äidille tehnyt. Pikkutyyppi ei sitä varmaankaan päällensä laita, koska on hieman eri sukupuolta, mutta sekin on kiva sisustuselementti. Näyttää keltaisena kivalta harmaalla seinällä. Laatikoston vierestä seinältä löytyy myös peili, josta aamuisin aina pikkutyypin kanssa katselemme toisiamme ja pikkutyyppi hymyilee äidin sekaiselle tukalle. Tai itselleen.

huone5

Eikä toki pidä unohtaa takan reunalla hengailevia nalleja (suurin osa nalleista odottaa pikkutyypin kasvamista säilytyskorissa) ja Barneys New Yorkista ostettua järkyttävän kallista vanhasta villapaidasta tehtyä Seven Smoochesin käsinukkea.

huone4

JOS pikkutyypillä olisi oma huone, ja ehkä sellainen onkin jossakin vaiheessa, jos meidän vanha makuuhuone – nykyään yhdistetty takka-, televisio- ja vaatehuone – annetaan pikkutyypille, siellä saattaisi olla alla olevien kuvien tyylistä fiilistä. Pelkistetty värimaailma pienillä erottuvilla yksityiskohdilla.

huone6

huone7

Vaaleaa ja puuta
Harmaata ja mustaa
Harmaata ja punaista
Harmaan eri sävyjä

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: