Matkalaukkuja ja pajunkissoja

laukussa

Meillä alkaa olla laukut pakattuna huomista varten. Yritin kovasti olla ottamassa mitään turhaa mukaan, mutta kyllä nuo vaipat ja ruoat kuitenkin aika paljon painaa. Ja kesävaatteiden pakkaaminen on yllättävän vaikeaa, koska tähän mennessä pikkutyypille on tullut puettua vain toppavaatteita ja villahousuja, joten voi olla, että on muutama ylimääräinen paita mukana.

Lähtö on mukavasti kahdeksalta aamulla, joten lentokentällä on hyvä olla kuuden maissa. Pikkutyyppi tykkää varmasti ihan superisti, kun herätän hänet viideltä. Toisaalta, parina viime yönä pikkutyyppi on tuijotellut minua pienillä pyöreillä silmillään kello 4.30, joten ehkä herääminen käykin helpommin kuin kuvittelen.

Ihan mahtavaa lähteä aurinkoon. Ei tuo ikkunasta näkyvä harmaa taivas nimittäin oikein motivoi yhtään mihinkään. Illalla on kuitenkin vielä Musiikkitalon lastenviikon laulusuzukilasten konsertti, jossa pikkutyyppi pääsee esittämään pajunkissaa. Ja äiti on tietysti se pajunoksa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: