Pikkutyypin Linnanmäki

Ennen Linnanmäelle mentäessä parasta oli vuoristorata. Ja se avaruusjuttu siinä pyöreässä vesitornissa.

lintsi1

Viime tiistaina lähdimme pikkutyypin kanssa Lintsille yhdessä ystäväni ja hänen poikansa kanssa. Tällä kertaa huomio kiinnittyi vuoristoradan sijaan maksuttomiin alle 100 senttisten laitteisiin, joihin pääsee aikuinen mukaan. En ollut edes tiennyt, että Lintsillä on maksuttomia laitteita, mutta meillehän se sopi mainiosti.

lintsi4

Valitsimme ensimmäiseksi laitteeksi Pallokarusellin, joka osoittautui hurjemmaksi mitä kuvittelimme. Vauhti oli aika kova ja kori pyöri ympäri. Pikkutyypin ilme oli niin vakava, että pelkäsin ihan oikeasti hänen oksentavan. Pääsimme lopulta turvallisesti takaisin maankamaralle, mutta en kyllä suosittele laitetta vielä noin pienelle.

Pallokarusellin vieressä oli Rumpukaruselli, mutta se näytti vielä hurjemmalta kuin Pallokaruselli, joten jätimme sen suosilla väliin. Panoramaassa sen sijaan oli kummankin pikkuisen mielestä tosi kivaa, ainakin hihkumisen määrä oli sen mukaista.

lintsi11

Seuraavaksi löysimme Vankkuripyörän, miniversion maailmanpyörästä, ja se oli oikein sopiva alle yksivuotiaallekin. Mukavan hidas vauhti ja kuitenkin vähän jännittävä.

lintsi5

Kotkot-teemaradalla oli kivoja eläimiä – pikkutyyppi katseli kiinnostuneena pieniä tipuja, lehmää ja hevosta. Kananmuna kulki mukavan verkkaisaa vauhtia.

lintsi6

Alle 100 senttisille oli muutamia muitakin laitteita, mutta ne olivat maksullisia. Pitää testata ne sitten seuraavalla kerralla. Ainakin Hepparata, Karuselli ja Maisemajuna voisivat sopia pikkutyypille.

lintsi2

lintsi3

Kävimme syömässä Kattilan Midhillissä, jonka hampurilainen oli maukas, mutta vesi ja viini sikahintaista.

lintsi8

Oli kyllä tosi hauskaa ajella pikkutyypin kanssa laitteissa, joihin ei ole aikaisemmin kiinnittänyt huomiota. Ensi vuonna päästään joihinkin laitteisiin varmaan jo ilman äitiä.

lintsi7

lintsi9
Hauskaan ”Heitä tutti tänne” -koriin oli moni lapsi tuttinsa heittänyt.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: