Josh Groban Helsingissä

josh

On se vaan niin ihana!

Olin eilen kuuntelemassa upeaa Josh Grobania Hartwalla Areenalla. Olen ollut Joshin fani siitä lähtien, kun näin hänet esiintymässä Ally McBealissa. Viime vuonna kävin sekä Joshin Tampereen että Helsingin keikalla, ja sainkin hyviä kuvia. Tänä vuonna jätin kameran suosiolla kotiin, sillä kyllä se kuvien ottaminen vie osan kuuntelemisen ja katselemisen nautinnosta. Viime vuonna olin myös paremmilla paikoilla, ja kuvien ottaminen oli helpompaa.

Areena oli otettu käyttöön vain puoliksi, joten tila oli mukavan intiimi. Joshin maailmankiertueella on tänä vuonna mukana suomalainen perkussionisti Pete Korpela. Lisäksi konsertin ”sinfoniaorkesterissa” soitti suomalaisia muusikkoja, ilmeisesti jokaisessa maassa mukaan otetaan paikallisia soittajia.

I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever) -kappaleessa oli mukana helsinkiläinen Cantabile-kuoro. Alla kyseisen kappaleen virallinen musiikkivideo.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: