Virkistävä Stadikka

stadikka

Ehkä vähän nolona myönnän, mutta ennen tätä viikkoa en ollut koskaan käynyt Stadikalla, uimastadionin maauimalassa. No, on niitä toisaalta muitakin paikkoja, joita ei ole vielä tullut nähtyä, vaikka Helsingissä on kohta 12 vuotta tullut asuttua.

Mutta se maauimala. Hieno mesta :) Jumalaton määrä ihmisiä, paljon lapsia ja äitejä vaunuineen, mutta silti jotenkin rauhallista. Rattaat vierekkäin, äidit ja lapset vilteillä, pehmistä kioskista ja tietyn väliajoin toistuvat kuulutukset (”Vanhemmat, ettehän jätä lapsianne vartioimatta”, ”Ennen altaaseen menoa, muistakaa käydä suihkussa”).

stadikka3

Tällä viikolla kävimme äitiporukan kanssa maauimalassa pari kertaa. Vaikka istuimme lapsinemme varjossa, kuumuus oli… no, hiostavaa. Onneksi vesi oli lähellä, ja mekin pulahdimme pikkutyypin kanssa kahluualtaaseen. Ja olihan se kivaa. Kummankin mielestä. Vaikka en niin suuresti bikineissä viihdykään.

stadikka2

Ehdottomasti, jos helteet jatkuvat samanlaisena, vierailemme tänä kesänä maauimalassa usemmankin kerran. Ja muistamme aina ohittaa sen hirvittävän pitkän kassajonon, koska lippuja saa myös automaatista.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: