Halvat on huvit

keppi

Tai pikkutyypin lelut. Hän bongasi eteisen seinään nojaamassa olevan L-listan, jota olimme käyttäneet parven lasien kiinnittämiseen. Ja sen kanssa piti sitten kontata ympäri kotia. Ja sitä piti syödä. Ja sitä piti tunkea pieniin koloihin. Ja sitten hermostuttiin, jos se menikin kädessä väärään suuntaan.

Alemmassa kuvassa listan kanssa ollaan suuntaamassa kovaa vauhtia kissanruokakipoille, joista on tullut yksi eniten huomiota saava EI-paikka. ”Kulta, se on Nemon raksu, älä laita sitä suuhun. Kulta, kissojen pitää myös saada syödä rauhassa. Kulta, älä tunge kättä sitten vesikippoon. No niin, nyt koko lattia on vedessä. Kulta. Ei! Nyt pois sieltä ruokakipolta.”

keppi2

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: