Rantaelämää Nizzassa

Hotellimme Hotel West End Promenade des Anglais sijaitsi Promenade des Anglaisin rantabulevardin varrella. Ranta ei ole hiekkaranta vaan se koostuu litteistä, pyöreistä kivistä. Käveleminen rannalla oli hieman hankalaa, mutta paikallisia se ei näyttänyt haittaavan. Ja onhan ranta todella kaunis. Rannalla ei ole aurinkotuoleja tai varjoja, joten mukaan kannattaa ottaa pyyhe, pehmeä alusta ja aurinkovarjo.

_MG_0513

_MG_0499

Rantabulevardilla on monia yksityisrantoja, joiden palveluista pääsee nauttimaan sisäänpääsyn hinnalla. Yksityisrannoilla on yleensä saatavilla aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhkeitä. Omien eväiden syönti ei ole sallittua, mutta aurinkotuolille saa tilattua syötävää ja juotavaa. Istuimme yhtenä iltana hotelliamme vastapäätä olevalla Blue Beachilla, jonne sisäänpääsy maksoi 18 euroa. Palvelu toimi, samppanja oli kylmää ja merivesi virkistävää. Aika ihanaa, ei voi muuta sanoa.

_MG_0674

Tässä vaiheessa pitänee muuten mainita se, että Nizzan matka oli palkintomatka, jonka voitimme parin työkaverini kanssa työpaikkani sisäisen projektin suunnittelun tuloksena. Äitiyslomalaisena minulla ei todellakaan olisi itse ollut varaa tällaiseen lomaan. Joten taisin nauttia reissusta sitäkin enemmän. Toki maksoimme itse ruokailun, mutta joihinkin menoihin projektipäällikkömme käytti firman luottokorttia.

_MG_0666

_MG_0661

_MG_0685

_MG_0695

_MG_0693

_MG_0678

2 kommenttia

  1. Päivitysilmoitus: Takaisin Nizzaan | Ääniala

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: