Päivä Cannesissa

_MG_0711

_MG_0807

Neljän päivän miniloman aikana kerkesimme käymään Nizzan lisäksi Cannesissa ja Monacossa. Cannesissa oli juuri meneillään Cannes Lions -mainosfestivaalit, minkä takia lomamme ajoittui juuri tuohon aikaan. Mainostoimistosta kun ollaan :) Itse festivaaleille me emme päässeet, koska liput olisivat maksaneet maltaita, mutta pääsimme yhdeksi päiväksi kokemaan Cannesin tunnelman. Ja olihan se omanlaisensa.

_MG_0800

_MG_0805
Oli siellä muutama vähän isompi paatti Cannesin satama-altaassa
_MG_0798
Linja-autoasemarakennuksen seinässä oli upea maalaus

_MG_0740

Cannesin vanhassakaupungissa oli vielä kapeampia idyllisiä pikkukujia kuin Nizzazza. Cannesin linja-autoasemalle laskeutuvan pikkukadun varrella oli monia ihanan näköisiä ravintoloita. Söimme illallista pienellä jazzklubilla. Ihastelimme paikallisen torin, Forville Marketin, antimia. Otimme aurinkoa yksityisellä hiekkarannalla ja saimme palvelua ruskettuneilta tarjoilijapojilta. Hiekkarannalla oli hiekkaa, ei kiviä. Poseerasimme Palais des Festivals et des Congrès -rakennuksen portailla kuin elokuvatähdet Cannesin elokuvajuhlien aikaan.

Tunnelma oli jotenkin erilainen kuin Nizzassa. En osaa oikein sanoa, että miten. Ehkä se pitää kokea itse. Ja ehkä se johtui mainosfestivaalien mainosporukoista, joita kaupunki oli sillä hetkellä täynnä. Cannes on paljon pienempi kuin Nizza, ja kaikkialla kyllä näkyy, että kaupunki on tunnettu elokuvajuhlistaan. Rantabulevardilla on paljon luksusmerkkien liikkeitä. Pidin itse kuitenkin enemmän Nizzasta, vaikka tietynlaista glamouria Cannesissa olikin.

_MG_0874

Cannesin omalla Walk of Famella on yli 400 näyttelijän kädenjäljet
Cannesin omalla Walk of Famella on yli 400 näyttelijän kädenjäljet
Rannalla sai hyvää palvelua
Rannalla sai hyvää palvelua
Todistetusti olen seisonut samoilla rappusilla kuin kuuluisat filmitähdet
Todistetusti olen seisonut samoilla rappusilla kuin kuuluisat filmitähdet

2 kommenttia

  1. Päivitysilmoitus: Takaisin Nizzaan | Ääniala

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: