Isompien poikien legot

legot

Nopeasti esiinkaivettu puhelin ja räps. Pikkutyypillä on kotona duploja, mutta niitä lähinnä syödään. Toissapäivänä kävimme ukin luona ja mikä aarrearkku sieltä löytyikään. Kaapista tuli otettua vahingossa väärä laatikko ja duplojen sijaan se olikin täynnä tavallisia legoja. Sitä kokoa, mikä mahtuu mainiosti suuhun. Ilmeisesti legot olivatkin sitten todella mielenkiintoisia, sillä yhtäkään ”älä nyt tukehdu niihin” -hetkeä ei koettu. Sen sijaan todistimme, kuinka pikkutyyppi viskeli hullaantuneena legoja ympäri olohuonetta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: