La case de Cousin Paul suoraan Nizzasta

_MG_0978

En oikein koskaan ole innostunut blogimatosta, uusimmasta blogimatosta, blogihyllystä, blogijulisteista, blogi-ties-mistä; niistä asioista, joita näkyy joka kolmannen bloggaajan kotikuvissa. Ei sillä, että niissä olisi mitään vikaa. Hienojahan ne ovat, ei vain oikein omaan makuuni. Blogijulisteita pystyy sitä paitsi tekemään itsekin. Ja ilmeisesti Ikealla on myös oma versio blogihyllystä.

No, sitten jos innostun jostain, olen jo auttamattomasti myöhässä muusta blogimaailmasta. Mutta toisaalta, onko sillä niin väliä.

_MG_0419

Mietin pitkään La case de Cousin Paul -valosarjan hankkimista. Blogeissa niitä alkoi esiintyä joskus viime vuoden syksyllä ja Stockmannin verkkokaupan tarjouksesta niitä monet ostivatkin. Itsekin olin niitä monta kertaa ostoskoriin klikkaamassa ja useasti kävelin niiden ohi Stockalla. Sitten selvisi, että pääsisin Nizzaan, ja samoihin aikoihin eksyin La case de Cousin Paulin verkkosivuille, josta löysin tiedon, että heillä on liike myös Nizzassa. Päätinkin, että jos valosarjan ostaisin, ostaisin sen sitten Nizzasta. Voisin kävellä sisään liikkeeseen ja valita itse sellaiset värit, jotka haluaisin. Olisihan se nyt aika päheetä ostaa ranskalainen valosarja Ranskasta. Ja voisin sanoa, että kyllä, minullakin on blogivalosarja, mutta minäpä olen hankkinut sen Ranskasta :)

_MG_0413

_MG_0415

Niinpä minä sitten astuin sisään Nizzan liikkeeseen ja pääsin valitsemaan itselleni värikkäitä palloja. Hintaa 20 valon sarjalle tuli 22 euroa eli hieman vähemmän kuin jos olisin ne Suomesta ostanut. Mutta se nyt ei se pääpointti ollutkaan. Vaan se, että sain värisarjan, jollaista ei valmiina saa. Kokosin kaksi erilaista valosarjaa, toisen pikkutyypin huoneeseen ja toisen makuuhuoneparvellemme. Värikästä ja hillittyä. Ja ne minä sitten kannoin takaisin lentokoneen matkustamossa uudessa Habitan lehtikorissani. Kätevää.

_MG_0424

_MG_0421

Valosarja on nopea koota, tosin valon saaminen pallossa olevan reiän läpi ei ole kaikkein helpointa. Vaarana on tehdä liian suuri reikä, jolloin valo ei pysy pallon sisällä. Valitsemani värikäs valosarja näytti juuri siltä, miltä ajattelinkin sen näyttävän, mutta vaaleamman valosarjan värit näyttävät yllättävän erilaisilta, kun niissä on valot päällä. Mutta onhan nuo nyt tunnelmalliset :)

_MG_1116

_MG_1119

_MG_1117

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: