Lampaita ja ukkosta

_MG_2281

Purjehdusreissumme viimeinen ilta ja yö vietettiin Högsårassa, jossa kävimme myös pari vuotta sitten, silloin tosin ilman pikkutyyppiä. Nyt tuli hiekkaranta ja leikkipaikka koluttua, viimeksi niihin ei paljon huomiota kiinnittänyt. Högsåran tunnistaa jo kaukaa mereltä sen kolmesta suuresta tuulivoimalasta, joiden valkoiset roottorin lavat pyörivät puiden yläpuolella.

_MG_2266

_MG_2319

_MG_2313

_MG_2336

Högsåra on tunnettu tunnelmallisesta Farmors Cafesta, josta saa grilliherkkuja ja itseleivottuja kakkuja. Kahvilan ympäristö on idyllinen, ja lapsille löytyy kaikenlaisia virikkeitä: on mm. ihan oikea paloauto, lampaita ja kaneja. Koska Högsåraan pääsee lossilla, käy kahvilassa myös paljon muitakin kuin veneilijöitä. Tälläkin kertaa pihapiiristä kuului ainakin kolmea eri kieltä.

_MG_2312

_MG_2279

_MG_2287

_MG_2268

_MG_2274

Yöllä saimme kokea oikein kunnon ukkosen, kun vettä satoi kaatamalla ja ukkonen jyrisi yläpuolellamme. Aamulla aurinko kuitenkin taas paistoi ja viimeinen purjehduspäivä alkoi lämpimissä merkeissä. Vene jäi Kasnäsiin, josta se purjehditaan jossakin välissä, tällä viikolla, kotiin Helsinkiin.

_MG_2353

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: