Mutsit saunassa

kivi5

Kun yhdeksän äitiä saa vapaaillan, voi tiedossa olla minkälainen ilta tahansa. Me varasimme Töölönlahden rannalla sijaitsevan Villa Kiven saunatilan ja vietimme yllättävänkin rauhallisen illan. Toki viiniä, ruokaa, puhetta ja naurua riitti. Eikä niistä lapsistakaan pystytty olemaan puhumatta. Osa porukasta oli aikeissa jatkaa iltaa jossakin lähikuppilassa, mutta he olivat loppujen lopuksi kuulemma päätyneet puiston penkille pussiviinille. Itselleni kohosi illan hämärtyessä järkyttävä hedari, joten suuntasin kohti kotia ja olin peiton alla jo puoliltaöin.

kivi1

Olen tutustunut näihin äiteihin ystäväni Liisan kautta. Liisa on tavannut mutsit alunperin neuvolan järjestämässä perhevalmennuksessa, ja kun kerroin, että en oikein tutustunut kehenkään omassa perhevalmennuksessa, hän ehdotti, että tulisin mukaan heidän porukkaansa. Keväästä asti olen siis päässyt mukaan lasten synttäreille, leikkipuistotouhuihin ja vauvakinoon. Meillä on oma Facebook-ryhmä, jossa porukka ilmoittelee puistoon menoista ja muista suunnitelmista. Huomenna on tiedossa viimeiset yksivuotissyntymäpäivät, sitten kaikki lapset ovatkin täyttäneet yhden vuoden. Parin viikon päästä pääsemme tutustumaan Nosh Organicsin uusiin syksy-talvi 2013/2014 -vaatteisiin, kun yksi äideistä järjestää kotikutsut.

Olen aika huono lähtemään mihinkään porukkaan mukaan, joten olen todella iloinen, että olen tutustunut näihin äiteihin, vaikka en heitä välttämättä joka viikko näekään. Äitiseura on kuitenkin parasta vertaistukiseuraa. Lisäksi nämä mutsit ovat todella hauskoja ja mukavia tyyppejä.

kivi3

Syksy tuo muutoksia meidänkin porukkaan, kun muutamat palaavat töihin, yksi saa toisen lapsen ja yksi muuttaa toiselle paikkakunnalle. Päätimme kuitenkin, että yritämme silloin tällöin tavata koko porukalla – ainakin pikkujoulut olivat suunnitelmissa. Jospa silloin olisin vähän vähemmän väsynyt ja selviäisin ilman päänsärkyä.

kivi2

Villa Kiven saunatilaa voi muuten vuokrata kuka vain eikä hintakaan ole paha. Sauna on tilava ja pihaterassilta on näkymä Töölönlahdelle. Ei huonompi tapa viettää kaunista iltaa keskellä Helsinkiä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: